Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bikershop i Trondheim holder sitt årlige Vårslepp i helgen

Det er flere «Vårslepp» rundt om i landet. Bikershop AS, som har flyttet til Fossegrenda 1 i Trondheim, arrangerer i helgen sitt årlige Vårslepp 22.–23. april. I MC-avisa nr. 3-22 hadde vi en artikkel om den nye butikken som bugner av utstyr og bekledning. Hvis været blir like fint i helgen som det var på torsdag, så borger dette for et nydelig arrangement. Hilde og Tore med gjengen har nok grillen klar, og det blir flere gode tilbud på MC-utstyr.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2022 kl 10:36

Det er flere «Vårslepp» rundt om i landet. Bikershop AS, som har flyttet til Fossegrenda 1 i Trondheim, arrangerer i helgen sitt årlige Vårslepp 22.–23. april. I MC-avisa nr. 3-22 hadde vi en artikkel om den nye butikken som bugner av utstyr og bekledning. Hvis været blir like fint i helgen som det var på torsdag, så borger dette for et nydelig arrangement.

Hilde og Tore med gjengen har nok grillen klar, og det blir flere gode tilbud på MC-utstyr. Det vil også være representanter for flere av leverandørene tilstede begge dager.

Klikk her for å gå til arrangementets Facebook-event.

Adrian Formo, Tore Bollandås og Hilde Beate Lind ser frem til å ønske både nye og gamle kunder velkommen til den nye butikken i Fossegrenda 1 i Trondeim.

Annonse
Annonse