ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BikerMotel – ta MC'en din med i sengen

BikerMotel CPH tilbyr billig og MC-vennlig innkvartering i en nedlagt fabrikkhall på 400 m2 i Valby. Stedet ligger kun 10 minutter kjøring fra Rådhusplassen i Kjøbenhavn. BikerMotel er et annerledes overnattingssted. Her kan du faktisk kjøre på motorsykkel helt inn i resepsjonen. Du kan selv velge om du vil parkere 2-hjulingen din i en felles parkeringshall, eller om du vil ta den med deg inn på rommet. Rommene er det 24 stk av, og de er rett og slett 20-fots containere med en eller to senger, p

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BikerMotel CPH tilbyr billig og MC-vennlig innkvartering i en nedlagt fabrikkhall på 400 m2 i Valby. Stedet ligger kun 10 minutter kjøring fra Rådhusplassen i Kjøbenhavn. BikerMotel er et annerledes overnattingssted. Her kan du faktisk kjøre på motorsykkel helt inn i resepsjonen. Du kan selv velge om du vil parkere 2-hjulingen din i en felles parkeringshall, eller om du vil ta den med deg inn på rommet. Rommene er det 24 stk av, og de er rett og slett 20-fots containere med en eller to senger, plass til din MC og innlagt strøm og ventilasjon.

Motellet, som med all sannsynlighet er det første og eneste av sitt slag, er startet av motorsykkelentusiaster med lang erfaring med MC-reiser. Besøk nettsiden deres, www.bikermotel.dk (åpner i ny fane) for å lese mer, se prisoversikt og for å gjøre en booking.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse