Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bikelife og Førerutvikling.no inviterer til banedager på Vålerbanen og Rudskogen

Førerutvikling.no har to førerutviklingskurs under oppseiling i samarbeid med podcasten og Facebookgruppa Bikelife Norge. Den første finner sted allerede førstkommende torsdag på Vålerbanen, og kurset er nesten fullbooket!

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2021 kl 20:22

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Arrangørene.

Bikelife Norge er Norges mest hurtigvoksende MC-fokuserte Facebookgruppe, og initiativtakerne Thomas J. Winther og René Holmen driver også en podcast med samme navn. I forbindelse med en podcastepisode der Eddie Mathisen (Førerutvikling.no, Jentekjøring.no og California Superbike School) var gjest, fødtes ideen om å arrangere banedager sammen. Det første planlagte kurset foregår torsdag 3. juni på Vålerbanen.

– Så vidt meg bekjent er vi den første norske Facebookgruppa som arrangerer banedag, og vi er stolte over at vi nå får til torsdagens arrangement på Vålerbanen i samarbeid med Eddie Mathisen i Førerutvikling.no, forteller Thomas J. Winther.

De samme aktørene har tenkt å lage flere arrangement sammen, og 9. og 10. juli er allerede booket på Rudskogen. René Holmen kan fortelle at også dette kurset begynner å nærme seg fullbooket: – Dersom du ønsker å være med, må du altså være rask, er stalltipset fra Bikelife-gutta.

På spørsmål om hva deltakerne kan forvente av læringsutbytte, svarer Thomas:

– Du får mulighet til å teste både egne og sykkelens grenser, og det i relativt trygge omgivelser under veiledning av drevne instruktører. Dette fører til at du blir tryggere på deg selv og sykkelen. Kursene til Førerutvikling.no og Jentekjøring.no er selvsagt godkjente hos de fleste forsikringsselskaper (se liste over hvilke på Forerutvikling.no).

Torsdagens arrangement på Vålerbanen koster kr 1550 pr. pers. Lunsj og T-Shirt er inkludert i prisen.

Påmelding: www.forerutvikling.no/bikelife

Klikk her for å gå til Facebook-eventet.

Mer info om todagerskurset på Rudskogen: www.forerutvikling.no/bikelife-rudskogen

Annonse
Annonse