ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BIKE FEST: Vårmønstring for motorsykler i Trondheim på søndag

Pressemelding fra Biker Journalen:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"Søndag 21. mai er det igjen klart for en storstilt vårmønstring for motorsykler i Trondheim. Arrangementet, som går under navnet Bike Fest, arrangeres for 13. år på rad i et naturskjønt parkområde ved Trondheim Spektrum på Øya.

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien.

– Bike Fest er et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen. Han er redaktør i Biker Journalen og ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen.

Ride-In Bike Show

På Bike Fest blir det en miks av alt fra originale perler til langgaflede choppere, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsyklene i åtte klasser, og utvalgte vinnere går videre til finalen på Oslo Motor Show i oktober. Salgsboder hører med på Bike Fest, og det blir som vanlig utstilling av årets modeller fra flere leverandører. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, det blir pølser og brus og god musikk fra scenen.

Felleskjøring

Det arrangeres felleskjøring til Bike Fest fra flere steder, blant annet fra Børsa via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim. Avgang kl.12 fra Børsa skole. I fjor stilte over hundre motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest.

Sett av søndag 21. mai til en dag med motorsykler og gode venner! Bike Fest åpner klokken 10.

Info om program, Ride-In Bikeshow, felleskjøring etc. finner du på www.bikefest.no"

Trykk på bildet under for å se plakaten i stor størrelse.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse