Annonse
Annonse
MC-avisa

Avduking av den fargerike caféraceren «Conquistador»

I går, lørdag 29. august, avduket Henning H. Dyrkolbotn sin siste kreasjon, «Conquistador», som har en mildt sagt utradisjonell lakkering!

Publisert:

I MC-avisa nr. 9-20 kan du lese intervju med MC-kunstner Henning H. Dyrkolbotn. I går, lørdag 29. august, avduket han sin siste kreasjon, «Conquistador», som har en mildt sagt utradisjonell lakkering, i alle fall til caféracer å være!

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Marius Stanescu.

Avdukingen fant sted hos Team MC Bergen, i forbindelse med Classic Run 2020 og lanseringen av organisasjoen Men's Shed Norway. Utgangspunktet for «Conquistador» er en Triumph Thruxton i en mildt sagt sprek fargeutførelse. Denne sykkelen er inspirert etter et møte med Majo Pazmino, en dame fra Ecuador som Henning møtte tilfeldig på en motorsykkeltur med «Skrik» på Vikafjellet.

– Jeg var veldig glad og fornøyd med arrangementet. Flotte antrekk på mange, og det skaper glede. Dette var en god måte å promotere Men's Sheds Norway på. Og for meg var det et høydepunkt at kunstneren selv avduket verket. Det var en fantastisk øyeblikk, sier Henning til MC-avisa.

– Min meksikans venn og kunstner Adolfito Martinez var rett mann til å lakkere fargespillet fra Latin-Amerika på den. Og lakkereren Jørgen Slengesol la på utallige lag med klarlakk som tjukk glasur over det hele. Vakkert utført, og en veldig utradisjonell lakkering på en Cafe Racer. Mange meninger blir det nok. Men det er også meningen. Jeg vil tro ta de fleste blir glad av å se på den når inntrykket får synke litt inn, forteller Henning.

Hele intervjuet med Henning H. Dyrkolbotn kan leses i MC-avisa nr. 9-20, som i disse dager er på vei fra trykkeriet og ut til våre abonnenter og til bladhyller landet over.

Annonse
Annonse