ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Åtte lekre Honda på Glemseck 101

Sjekk ut disse åtte syklene Honda Motor Europa stiller ut på Glemseck 101 i Tyskland denne helgen! Blant disse finner man en CBR1000RR Fireblade SP som er strippet ned og tunet opp med tanke på deltagelse på "Spirit International"-løpet under festivalen på søndag. Tre ganger verdensmester Freddie Spencer er med som pilot for denne mildt sagt omarbeidede Firebladen. Glemseck 101 er, slik arrangøren selv definerer det, et europeisk motorsykkel-happening som finner sted i Tyskland med titusener av

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sjekk ut disse åtte syklene Honda Motor Europa stiller ut på Glemseck 101 i Tyskland denne helgen!

Blant disse finner man en CBR1000RR Fireblade SP som er strippet ned og tunet opp med tanke på deltagelse på "Spirit International"-løpet under festivalen på søndag. Tre ganger verdensmester Freddie Spencer er med som pilot for denne mildt sagt omarbeidede Firebladen.

Glemseck 101 er, slik arrangøren selv definerer det, et europeisk motorsykkel-happening som finner sted i Tyskland med titusener av besøkende, gjester og deltagere som representerer hele spennet av motorsykkel-scenen og som lever i "ånden av 101" i tre hele dager.

Ta en titt på bildene i galleriet under for å se de syv andre custom-byggene som Honda Motor Europa stiller med.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse