ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Asker MC fornyer seg og blir kanskje Norges mest smittevern-vennlige forhandler

Asker MC har brukt vinteren og perioden med nedstengning godt og har pusset opp lokalene på Vollen i Asker. MC-avisa besøkte de durkdrevne Yamahaforhandlerne i dag og fikk nesten hakeslepp da vi kom inn i lokalene.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Steinar, Bjørn og Andre har brukt vinteren godt og har altså oppgradert forretningslokalene i henhold til en ny og smakfull Yamaha-standard. Gutta har vært kreative og har fått mye mere areal i utstillingslokalet og i verkstedet som har blitt både funksjonelt og stilig.

Norges med Corona-tilpassede forhandler?

Asker MC ligger i landlige omgivelser i Vollen i Asker kommune og tilbyr kundene sitteplass og kaffe i utesalongen utenfor lokalet. I sesongen sitter det nesten alltid gamle og nye kunder rett utenfor utstillingslokalet, som kan åpnes helt i front med to store porter, og syklene trilles som regel ut på morgenen. Hit er det alltid hyggelig å komme for en prat eller en titt på nytt eller brukt. Om du må slå ihjel litt tid i påvente av arbeid på sykkelen din, kan du slappe av her eller tusle bort til det velkjente Vollen og det sagnomsuste bakeriet. Dette er kanskje en av Norges mest smittevernvennlige forhandlere, og det betyr jo litt i disse dager.

De nye modellene kommer straks:

Den nye innredningen kommer fra Yamaha i løpet av en ukes tid, og da gjenstår det litt arbeid før det nye lokalet åpnes mot slutten av februar. Da vi også syklene være på plass, inklusive de nye utgavene av MT-07, Tracer 7, Tracer 9/9 GT, MT-09 og MT-09 SP, for å nevne noen. MC-avisa skal holde deg orientert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse