ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Asker MC fornyer seg og blir kanskje Norges mest smittevern-vennlige forhandler

De nye modellene kommer straks:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Steinar, Bjørn og Andre har brukt vinteren godt og har altså oppgradert forretningslokalene i henhold til en ny og smakfull Yamaha-standard. Gutta har vært kreative og har fått mye mere areal i utstillingslokalet og i verkstedet som har blitt både funksjonelt og stilig.

Asker MC ligger i landlige omgivelser i Vollen i Asker kommune og tilbyr kundene sitteplass og kaffe i utesalongen utenfor lokalet. I sesongen sitter det nesten alltid gamle og nye kunder rett utenfor utstillingslokalet, som kan åpnes helt i front med to store porter, og syklene trilles som regel ut på morgenen. Hit er det alltid hyggelig å komme for en prat eller en titt på nytt eller brukt. Om du må slå ihjel litt tid i påvente av arbeid på sykkelen din, kan du slappe av her eller tusle bort til det velkjente Vollen og det sagnomsuste bakeriet. Dette er kanskje en av Norges mest smittevernvennlige forhandlere, og det betyr jo litt i disse dager.

Den nye innredningen kommer fra Yamaha i løpet av en ukes tid, og da gjenstår det litt arbeid før det nye lokalet åpnes mot slutten av februar. Da vi også syklene være på plass, inklusive de nye utgavene av MT-07, Tracer 7, Tracer 9/9 GT, MT-09 og MT-09 SP, for å nevne noen. MC-avisa skal holde deg orientert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse