Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Flotte Moto Guzzi-bygg på Straand Hotel 18.–19. juni

18. og 19. juni kan du møte skikkelige håndverkere på Straand Hotel i Vrådal. Da kommer nemlig Sture Gundersen med familien som er Moto Guzzi-elskere og bygger sine egne smykker hjemme i Ulefoss i Telemark.

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2022 kl 08:24

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Hele familien kjører Moto Guzzi; far, sønn, søster og svogere – hele gjengen faktisk. Og det er ikke noe hva som helst disse gutta bygger, må vite. Syklene er kule og arbeidet bærer preg av både innovasjon, kunnskap og kjærlighet til dette sagnomsuste italienske motorsykkelmerket.

Sture og Brage F. Gundersen vil sammen med Jørgen Bergheim være på Straand denne helgen for å fortelle interesserte om lidenskapen for Moto Guzzi og byggverkene sine. I resepsjonen vil det bli utstilt en V75 som er ombygd til en «Regolarita» six days enduro, en V75 cafe racer, en V10 Centauro, ombygd street fighter og en California EV. Vi håper at så mange som mulig legger helgeturen til Straand for å kose seg med Moto Guzzi denne helgen.

For de som er interessert i nyere modeller, kan vi friste med en helt ny V85 TT, en V7 Stone 850 og en V9 Roamer denne helgen, i forbindelse med «Guzzi-week»:

www.mcavisa.no/single-post/guzzi-week-14-19-juni-2022

Uavhengig av hvor du kommer fra, så er det herlig å finne veien gjennom Telemark til Straand i Vrådal. MC-avisa skal være på veien med Moto Guzzi hele uken og gleder oss virkelig til å møte nye og gamle Guzzi-entusiaster. Hotellet vil være fullt av spennende sykler og kunnskapsrike folk førstkommende helg, så dette blir morsomt.

Vi ses.

Annonse
Annonse