ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Distinguished Gentleman's Ride av ypperste klasse i Stavanger

Været viste seg fra sin beste side denne søndagen da årets DGR ble arrangert. Er været bra vet motorsyklister å utnytte situasjonen. Ca 70 fremmøtte koste seg på motorsykkel i kortesjen og gleden smittet over på forbipasserende. Det vekker oppsikt når staselig antrukne menn og kvinner kommer på motorsykkel.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2022 kl 16:17

Tekst og foto: Oddbjørn Myklebust.

Linn Kant hos Arena MC inviterte på vafler og kaffe. Slik setter alle pris på og mange koste seg i sola utenfor forhandleren før avreise. Dette er jo anledningen for å kle seg opp, og da må det selvfølgelig tas bilder. Mye bilder. Fotosesjon av hver enkelt deltaker før avreise.

Video fra kjøringen:

[Video mangler etter import...]

Linn Kant hos Arena MC i Sandnes.

De fleste fremmøtte kom på klassiske motorsykler slik som dette arrangementet er tiltenkt. Andre kom på nyere sykler, ikke så festlig antrukket, men synes det er viktig å støtte opp om en slik viktig sak. DGR er jo også et arrangement hvor det samles inn penger til forskning på menns psykiske helse og prostatakreft, i regi av Movember bevegelsen. Alle midler som kommer inn denne dagen går uavkortet til Movember.

Etter fotografering ble kursen satt for Sandnes sentrum. Her ble det ikke noen stopp, men er snarlig besøk for å glede de som befant seg i sentrum. Turen gikk videre til Stavanger langs gamleveien. Wim Huisman leder an med sin Ural sidevogns sykkel og sørger for at speedometernålen aldri overskrider 40 km/t. Her kjøres det med stil, og alle overholder dette. Det er jo Gentlemen må vite.

Det ble en kort stopp i Tananger og som seg hør og bør ble det drukket medbrakt tea. Deltakerne vet å kose seg i det flotte været og sosialt samvær er viktig. Man treffer nye folk og får nye venner. Slikt er virkelig trivelig.

Stavanger sentrum er destinasjonen for dagen og etter pausen fortsetter turen. Det staselige opptoget har en meget god innvirkning på folkemassen nede i Vågen. Det ligger to store cruiseskip til kai og det er mye liv og røre. Folk finner fra mobilene og filmer opptoget. Slikt er stas. Etter en runde i sentrumsgatene ender vi opp på torgplassen og det trøkker på med folk. Det er ingen tvil om at slike klassiske motorsykler tiltregger seg oppmerksomhet.

Det hele avsluttet med nok et gruppebilde. Alt i alt må vi berømme arrangementskomite for et gnistrende bra arrangement. Det var bare godlyd å høre fra alle deltakerne.

Arrangmangskomiteen bestod av Wim Huisman, Paal Bjåstad, Vidar Tøge og Linn Kant.

Flere bilder:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse