Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bike Shed Show 2022

Årets store Bike Shed happening 2022 er i gang i London, og MC-avisa er på plass. Har du en smule interresse for caféracere og engelsk motorsykkel, har du helt sikkert hørt om Bike Shed. En livsstilsbutikk/restaurant som absolutt er verd et besøk om du er i London.

Publisert:

Tekst og foto: Oddbjørn Myklebust.

Hvert år arrangerer de motorsykkelutstilling i den gamle tobakkshavnen som i dag bare heter Tobacco Dock.

Utstillingen innbefatter over 250 sykler fra hele Europa. Her er det virkelig mye spennende å se. Perfeksjon helt ned i de minste detaljene. Utstilling består av sykler fra mange segmenter, alt fra enduro/adventure til cruisere. Selvsagt er det overvekt av caféracere og scramblere, men bredden er imponerende. Så er det også noen sykler til stede som er vanskelig å forstå hva de skal bidra med, foruten munterhet. Men det er jo også viktig.

På grunn av corona ble showene avlyst i 2020 og 2021, derfor var årets happening svært etterlengtet. Vi blir fortalt at det er mye mer folk nå enn før. Folk setter virkelig pris på å få samles om viktige ting som motorsykkel igjen.

Live musikk og massevis av spennende mat er også en del av opplevelsen. Det er også lagt til rette for at besøkende med barn skal ha det greit. Aktivitetene for de minste virket til å være svært populære.

Det er forståelig at et slikt arrangement midt i London er så populært, med publikum fra mange land.

Annonse
Annonse