Annonse
Annonse
MC-avisa

Årets Distinguished Gentlemans Ride nærmer seg!

Nå er det på tide å finne frem finstasen til årets Distinguished Gentelmans Ride. Søndag 22. mai er datoen og i år blir det arrangementer i Kristiansund, Bergen og Stavanger.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2022 kl 13:51

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Foto: Tor H. Omland.

Både mannlige og kvinnelige deltakere inviteres til å kle seg I finstas, gjerne fra motorsykkelens tidlige tidsalder og kjører sine klassiske motorsykler som café racers, bobbers, scramblers og eldre custom modeller. Turen har som formål å skape bevissthet rundt prostatakreftforskning og menns mentale helse gjennom Movember stiftelsen.

DGR-arrangementet startet i 2012 med 3000 deltakere i 64 byer. Antall deltakere har økt betraktelig. I 2019 var det til sammen 116.000 deltakere. Selv i koronatiden var det godt oppmøte, i 2021 deltok 65.000 fordelt på 913 byer i 116 land.

Deltakelse er gratis, men arrangørene verdsetter at deltakere, på frivillig basis, ber sine kjente å være personlig sponsor av sine kjente og kjære.

Innsamlede midler går ikke i, eller via, DGR sin pott, men i sin helhet direkte til den globale Movember Foundation (https://no.movember.com) til arbeid rettet til mens psykisk helse og prostata- og testikelkreftforskning.

Siden 2012 har DGR mottatt sponsormidler tilsvarende $31.6 milion USD.

DGR-Stavanger

Linn Kant på Arena MC inviterer på Pree-meet med servering av vafler og kaffe. Selve kortesjen går fra Arena MC kl 12.00. Pr nå er det Stavanger som har flest innmeldte deltakere, men det er plass til enda flere. I Stavanger arrangeres det nå for 8.gang og tidligere har det alltid vært en suksess. Derfor, møt opp hos Arena MC i god tid til hyggelig sosialt samvær. Dette blir moro!

For mer info om DGR: www.gentlemansride.com

Annonse
Annonse