ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Arrangement for MC-damer med Doreen Lampe hos AGM

Lørdag neste helg (5. februar) inviteres MC-damer til Alf Graarud Motor i Sarpsborg. AGM skriver om arrangementet: "Vi får besøk av Doreen Lampe, ei tøff dame som kjører adventuresykkel med gutta! Sammen med Doreen skal vi se nærmere på kjøreutstyr for damer, tilpassing av motorsykler som senking o.l. Doreen skal fortelle oss hvorfor flere damer bør starte med kjøring på grus og traktorveier, og snakke litt om teknikk, tips og triks og egne erfaringer. DETTE ARRANGMENTET KREVER PÅMELDING: På gru

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Lørdag neste helg (5. februar) inviteres MC-damer til Alf Graarud Motor i Sarpsborg.

AGM skriver om arrangementet:

"Vi får besøk av Doreen Lampe, ei tøff dame som kjører adventuresykkel med gutta! Sammen med Doreen skal vi se nærmere på kjøreutstyr for damer, tilpassing av motorsykler som senking o.l.

Doreen skal fortelle oss hvorfor flere damer bør starte med kjøring på grus og traktorveier, og snakke litt om teknikk, tips og triks og egne erfaringer.

DETTE ARRANGMENTET KREVER PÅMELDING:

På grunn av gjeldende smitteverntiltak og begrensninger i antall samtidige deltakere vi kan ha på dette arrangementet, ber vi alle som ønsker å komme om å melde seg på i forkant.

Påmelding til arrangementet:

https://agmshop.info/arrangement_5-2-22

Arrangementet er gratis. Vi gleder oss, vel møtt!

Ta gjerne kontakt dersom det er noen spørsmål på 69137171 eller info@agmshop.no"

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse