ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Arne Paulsen har parkert scooteren og er tilbake på Jawa

Alle de som lurte på om Arne Paulsen var tapt for motorsyklismen da han konverterte til en storscooter for et par år siden kan nå puste lettet ut. Tekst og foto: Jarl Hole. Arne har nylig kjøpt en 25 år gammel Jawa 350 og er tilbake med full styrke. Til forskjell fra alle de andre Jawaene som Arne har eid gjennom sin lange karriere, er sykkelen han nå stiller med relativt moderne og velholdt og er utstyrt både med styrekåpe og skivebrems foran. Arne kan rapportere at å kjøre en sykkel som b

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Alle de som lurte på om Arne Paulsen var tapt for motorsyklismen da han konverterte til en storscooter for et par år siden kan nå puste lettet ut.

Tekst og foto: Jarl Hole.

Arne har nylig kjøpt en 25 år gammel Jawa 350 og er tilbake med full styrke. Til forskjell fra alle de andre Jawaene som Arne har eid gjennom sin lange karriere, er sykkelen han nå stiller med relativt moderne og velholdt og er utstyrt både med styrekåpe og skivebrems foran.

Arne kan rapportere at å kjøre en sykkel som bremser, er svært uvant og krever tilvenning. At den også har lys som fungerer og to speil han kan se bakover med, gjør kjøringen til en drøm.

Arne blir å treffe både på den tilstundende MC-messen i Lillestrøm og på Touringtreffet 2019 på Beitostølen siste helgen i august. På Beitostølen skal han i tillegg til å vise frem sin nyinnkjøpte Jawa også forlyste de fremmøtte med historier fra sitt eventyrlige MC-liv basert på boka som MC-avisa ga ut i 2011.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse