ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Årets vårslipp hos AGM nærmer seg!

Pressemelding, Alf Graarud Motor AS. "Hold av helgen lørdag 14. april og søndag 15. april! Da arrangerer vi AGM Weekend 2018 i butikken vår i Sarpsborg. Det er bare å merke av i kalenderen med en gang, for dette vil du ikke gå glipp av! Prøvekjøring av 2018 modeller! Det blir mulig å prøvekjøre en rekke modeller fra Yamaha, Honda, Kawasaki og Triumph. Flere av importørene kommer med sine demosykler og vi stiller selvsagt med våre demosykler. Grunnet stor interesse vil det bli forhåndspåmel

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Alf Graarud Motor AS.

"Hold av helgen lørdag 14. april og søndag 15. april! Da arrangerer vi AGM Weekend 2018 i butikken vår i Sarpsborg. Det er bare å merke av i kalenderen med en gang, for dette vil du ikke gå glipp av!

Prøvekjøring av 2018 modeller!

Det blir mulig å prøvekjøre en rekke modeller fra Yamaha, Honda, Kawasaki og Triumph. Flere av importørene kommer med sine demosykler og vi stiller selvsagt med våre demosykler. Grunnet stor interesse vil det bli forhåndspåmelding for prøvekjøring, og vi må sette et tak på 2 prøveturer per kunde. Vi starter påmelding 10. april. Nærmere informasjon om hvilke sykler det blir mulig å prøvekjøre, og påmeldingslister, kommer.

Mange gode tilbud!

I tillegg til prøvekjøring vil det være en rekke gode tilbud på AGM Weekend, billigtorg på jakker og bukser, tilbud på MC-jeans, støvler, hansker, hjelmer, bagasjevesker, restetorg med mer. Vi får besøk fra importører og kjøreskoler, det blir konkurranser, rentekampanjer på finansiering og grilling! Her er det noe for alle med MC-interesse.

Det blir utvidet åpningstid den helgen:

Lørdag: 10.00-15.00

Søndag: 13.00-16.00

Vel møtt!"

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse