ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Svartpilen kåret til Årets overraskelse 2019

Husqvarna Svartpilen 701 ble kåret til årets overraskelse under Straand-treffet. Ikke så rart, for makan til herlig og festlig energibombe skal du lete lenge etter! Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. Svartpilen 701 er bygget opp av gode og kjente komponenter med gode ytelser, og sykkelen drives av den velkjente endunkeren fra KTM 690 som yter 75 hk og 71 Nm. Svartpilen er også utstyrt med kvikkskifter og blipper som muliggjør rask og morsom opp- og nedgiring uten å gå av gassen og uten clutchin

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Husqvarna Svartpilen 701 ble kåret til årets overraskelse under Straand-treffet. Ikke så rart, for makan til herlig og festlig energibombe skal du lete lenge etter!

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Svartpilen 701 er bygget opp av gode og kjente komponenter med gode ytelser, og sykkelen drives av den velkjente endunkeren fra KTM 690 som yter 75 hk og 71 Nm. Svartpilen er også utstyrt med kvikkskifter og blipper som muliggjør rask og morsom opp- og nedgiring uten å gå av gassen og uten clutching.

Med en vekt på under 160 kilo tørr blir dette skrekkelig morsomt – for ikke å si festlig. Vinneren av prisen for årets overraskelse er inspirert av «flat-tracker»-miljøet og har ifølge industridesignere et svært vellykket design. Svartpilen er utstyrt med et 18 tommer stort forhjul. Denne litt uvanlige størrelsen er et særdeles vellykket kompromiss, siden hjulstørrelsen ivaretar en høy «fun factor» og stabilitet i høye hastigheter.

Akselavstanden er på hele 1434 mm, hvilket tilsvarer akselavstanden til de største streetfighterne. Dette er selvfølgelig et viktig bidrag til de herlige kjøreegenskapene. Selv med mine 90 kilo leverte demperne kjempebra, ingen gynging, ingen vridninger og en jevn og fin svingkurve i alle situasjoner – helt herlig.

Endunkeren produserer en herlig lyd, selv med orginalanlegget fra Husqvarna. Gassresponsen er like kvikk som den er jevn, og motoren er sterk i mellomregisteret og leverer bra i toppen under forbikjøringer. Det brede styret og den oppreiste kjørestillingen er som laget for fest og moro, men Svartpilen kan mer. Selv om sykkelen er lett, er den fin å kjøre på tur, så lenge du kan utsette mannekengoppvisningen og reise lett med ryggsekk på tur.

Dagen etter kåringen på strømmet førerne til de to eksemplarene Cross Centeret Snellingen hadde med til Vrådal, og samtlige MC-avisa snakket med var skjønt enige om at dette var en verdig og ikke minst morsom vinner!

For knappe 120 000 kroner får du kjøreglede i bøtter og spann, og du vil garantert aldri kjede deg. Om du ikke allerede har prøvekjørt Svartpilen, så gå for all del ikke glipp av muligheten til å prøve hos Cross Centeret Snellingen på Alnabru, eller hos Ride Bergen på Åsane.

Big fun!

#Nyhet #Husqvarna

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse