ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Årets overraskelse 2019 kåres på Straand Treffet

Under Straand Treffet 2019 skal det deles ut to priser, og i tiden fram mot september skal vi introdusere motorsyklene som er nominert til en av dem, utmerkselsen «Årets overraskelse». Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. Sykler som nomineres til prisen Årets overraskelse skal være helt nye eller ha gjennomgått en vesentlig oppgradering. De 12 syklene som er nominert i 2019 scores etter 10 kriterier på en skala fra 1 til 6: 1. Sykkelen leverer ikke til kriteriet. 2. Sykkelen leverer langt un

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Under Straand Treffet 2019 skal det deles ut to priser, og i tiden fram mot september skal vi introdusere motorsyklene som er nominert til en av dem, utmerkselsen «Årets overraskelse».

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Sykler som nomineres til prisen Årets overraskelse skal være helt nye eller ha gjennomgått en vesentlig oppgradering. De 12 syklene som er nominert i 2019 scores etter 10 kriterier på en skala fra 1 til 6:

1. Sykkelen leverer ikke til kriteriet.

2. Sykkelen leverer langt under det som forventes.

3. Sykkelen lever under forventning.

4. Sykkelen leverer iht. forventningen.

5. Sykkelen leverer bedre enn forventet.

6. Sykkelen leverer langt utover det som kan forventes.

Syklene scores ut ifra det man kan forvente i eget segment og prisklasse.

Straand Treffet i Vrådal arrangeres for andre gang i helgen 20.–22. september og har mye spennende å by på. I år kommer det enda flere sykler til prøvekjøring, og vi har veldig spennende foredragsholdere fra de fremste utdanningsmiljøene i Norge som kommer for å dele ny og viktig kunnskap om motorsykkelkjøring med oss.

Få med deg alle de 12 nominerte MCene på MCavisa.no fremover – følg med!

Klikk her for å gå til treffets event på Facebook.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse