ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Arena MC slutter med H-D

I går ble det lagt ut følgende melding på Arena MC sin Facebook-side: "Vi må dessverre meddele at vi ikke kommer til å fortsette med Harley-Davidson Motorcycles. Vi stenger Harley-Davidson avdelingen 1. januar 2020. Vi hjelper deg fortsatt med service og vedlikehold av din H-D motorsykkel. Vi takker for fine år og godt samarbeid. Spørsmål rundt dette kan rettes til jan@arenamc.no" Det er Arena MC AS som har vært Harley-Davidson Stavanger de siste årene. MC-avisa vet ennå ikke hva som vil skj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går ble det lagt ut følgende melding på Arena MC sin Facebook-side:

"Vi må dessverre meddele at vi ikke kommer til å fortsette med Harley-Davidson Motorcycles. Vi stenger Harley-Davidson avdelingen 1. januar 2020. Vi hjelper deg fortsatt med service og vedlikehold av din H-D motorsykkel. Vi takker for fine år og godt samarbeid. Spørsmål rundt dette kan rettes til jan@arenamc.no"

Det er Arena MC AS som har vært Harley-Davidson Stavanger de siste årene. MC-avisa vet ennå ikke hva som vil skje med H-D i Rogaland fra 2020, men vi kommer tilbake med info etter hvert. Arena MC AS er Rogaland største MC-forhandler og holder til vis a vis Kvadrat Kjøpesenter i Sandnes.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse