ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Arena MC AS – ny Honda, Aprilia og Vespa-forhandler i Rogaland

I dag kom beskjeden fra Honda-importøren at Arena MC AS er ny Honda-forhandler i Rogaland etter at Bikerstreet Stavanger AS gikk overende. Arena MC AS er selskapet bak Harley-Davidson Stavanger og er som tidligere nevnt på flyttefot. Jan Sekse hos Arena MC AS opplyser at de nå har leid Hyundai-bygget (Somaveien 1) ved siden av Sven Kvia og Kvadrat kjøpesenter. Han regner med at de at de er på plass med både butikk og verksted i slutten av mars. Til de flytter er Harley-Davidson Stavanger opera

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag kom beskjeden fra Honda-importøren at Arena MC AS er ny Honda-forhandler i Rogaland etter at Bikerstreet Stavanger AS gikk overende.

Arena MC AS er selskapet bak Harley-Davidson Stavanger og er som tidligere nevnt på flyttefot. Jan Sekse hos Arena MC AS opplyser at de nå har leid Hyundai-bygget (Somaveien 1) ved siden av Sven Kvia og Kvadrat kjøpesenter. Han regner med at de at de er på plass med både butikk og verksted i slutten av mars. Til de flytter er Harley-Davidson Stavanger operativ med både butikk og verksted i sine lokaler i Langflåtveien 37 i Mariero.

Salgssjef Anton Vestavik hos Kellox AS forteller at det var mange gode søkere til agenturene, men at de til slutt følte at Arena MC AS var det beste valget for å representere Honda, Aprilia, Vespa, Piaggio og Kymco i Stavanger-distriktet.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse