ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Arai RX7V IoM TT Edition

Isle of Man er verdens eldste motorsykkelrace og også det mest ikoniske. Hvert år drar tusener på tusener til øya i Irskehavet for å se de mest spektakulære racene på kloden og, ikke minst, delta i festligheten rundt løpene. Arai har i flere år laget hjelmdesign spesielt for TT-løpene, og årets versjon er laget av italieneren Aldo Drudi. For 2017 har han laget et nydelig kunstverk av en hjelm som bruker den velkjente treleggede Triskelion som hovedmotiv. Hjelmen er eksklusiv og blir først tilgje

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Isle of Man er verdens eldste motorsykkelrace og også det mest ikoniske. Hvert år drar tusener på tusener til øya i Irskehavet for å se de mest spektakulære racene på kloden og, ikke minst, delta i festligheten rundt løpene.

Arai har i flere år laget hjelmdesign spesielt for TT-løpene, og årets versjon er laget av italieneren Aldo Drudi. For 2017 har han laget et nydelig kunstverk av en hjelm som bruker den velkjente treleggede Triskelion som hovedmotiv.

Hjelmen er eksklusiv og blir først tilgjengelig i Arai Village på Isle of Man under selve løpene. NorSafe AS, som importerer hjelmen til Norge, får de første etter at IoM TT er ferdig. Verd å merke seg: Hjelmen blir laget i en produksjonsomgang, så når det er sluttsolgt, blir det ikke mulig å få tak i flere.

Derfor – hvis du ønsker en skikkelig lekker hjelm med eksklusivt design, er det bare å skynde deg ned il din lokale forhandler.

Først til mølla, osv.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse