ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Aprilias nye fargeskjema for 2017 Moto GP

Syklene som Aleix Espargaro og Sam Lowes skal kjøre for Aprilia i årets sesong, blir atskillig mer fargerike enn de tildels anonyme maskinene den italienske fabrikken brukte i fjor. De italienske nasjonalfargene er fremhevet og det hele gir et atskillig freskere inntrykk enn den til dels triste fjorårsfargen. Italienerne går ikke frem med kjempesteg i utviklingen av sykkelen. De foretrekker å liste seg stille frem mens Suzuki og KTM stjeler overskriftene. Men eldstebror Espargaro har vist et imp

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Syklene som Aleix Espargaro og Sam Lowes skal kjøre for Aprilia i årets sesong, blir atskillig mer fargerike enn de tildels anonyme maskinene den italienske fabrikken brukte i fjor. De italienske nasjonalfargene er fremhevet og det hele gir et atskillig freskere inntrykk enn den til dels triste fjorårsfargen.

Italienerne går ikke frem med kjempesteg i utviklingen av sykkelen. De foretrekker å liste seg stille frem mens Suzuki og KTM stjeler overskriftene. Men eldstebror Espargaro har vist et imponerende tempo i testingen. Den største oppgaven for Aprilia blir å skaffe til veie mer effekt. Maskinen skal visstnok ha ganske tilfredsstillende kjøreegenskaper, men det er ikke ukjent at økt effekt også fører til at sykkelen blir vanskeligere å kjøre.

Fraværende på bildene fra lanseringen er den nye aerodynamiske kåpen som ble testet på Philip Island. Dette kan enten skyldes at fabrikken ikke ønsker å vise detaljer av hvordan de takler forbudet mot utvendige vinger, eller det kan rett og slett være at de ikke har bestemt seg for endelig versjon ennå. Uansett ser 2017-sesongen ut til å bli spennende. Forbudet mot vinger har ført til problemer for enkelte av teamene! Bare spør Jorge Lorenzo!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse