ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Anti-vinter godsaker fra Rukka

Det nærmer seg tiden for vinterlige MC-aktiviteter, og våre finske venner hos Rukka har satt sammen en samling produkter som kan gjøre turen til vintertreff noe mindre trekkfull. RWS Hood, RWS Neckwarmer, RWS Light og RWS Kidneybelt Nyhetene er laget med Gore Windstopper og er helt vindtette, vannavstøtende, puster godt og er behagelige i bruk. RWS Hood bruker i tillegg Coolmax fibre i hetten – dette er fibre som trekker fuktighet bort fra huden og gir en kjølende effekt – kjekt å ha under hjelm

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det nærmer seg tiden for vinterlige MC-aktiviteter, og våre finske venner hos Rukka har satt sammen en samling produkter som kan gjøre turen til vintertreff noe mindre trekkfull.

RWS Hood, RWS Neckwarmer, RWS Light og RWS Kidneybelt

Nyhetene er laget med Gore Windstopper og er helt vindtette, vannavstøtende, puster godt og er behagelige i bruk. RWS Hood bruker i tillegg Coolmax fibre i hetten – dette er fibre som trekker fuktighet bort fra huden og gir en kjølende effekt – kjekt å ha under hjelmen. Både RWS Hood og RWS Light bruker lettvekt Gore WS for at ikke de skal kjennes stive i bruk. Vindstopperne leveres i flere størrelser, og RWS Neckwarmer har i tillegg Velcro justering bak.

RWS Kidneybelt gir også fin beskyttelse mot vind og regn og i tillegg støtter den midjen. Leveres i XS, S, M og L – alle størrelsene har bred Velcro justering.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse