ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

AMD Motorsykler har hatt et godt år og trenger mekaniker

AMD Motorsykler i Oslo forhandler Triumph og KTM, begge merker figurerer på salgstoppen for 2019 og dette betyr mye arbeid for den tekniske staben hos AMD. Tekst: Pressemelding fra AMD. "Er du vår nye mekaniker? Vi ønsker oss en mekaniker med interesse for motorsykler og mekanikerfaget, og gjerne med litt erfaring. Fabrikantene og kundene setter store krav til sikkerhet og kvalitet, og du må derfor være interessert i å lære og levere godt arbeid. Vi har et erfarent og kompetent teknsik miljø og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

AMD Motorsykler i Oslo forhandler Triumph og KTM, begge merker figurerer på salgstoppen for 2019 og dette betyr mye arbeid for den tekniske staben hos AMD.

"Er du vår nye mekaniker?

Vi ønsker oss en mekaniker med interesse for motorsykler og mekanikerfaget, og gjerne med litt erfaring. Fabrikantene og kundene setter store krav til sikkerhet og kvalitet, og du må derfor være interessert i å lære og levere godt arbeid. Vi har et erfarent og kompetent teknsik miljø og tilbyr et godt arbeidsmiljø i lokalene våre på Sinsen i Oslo.

Interessert? Ta kontakt med Geir Arnestad på telefon 22 80 57 40 (butikk) eller send en søknad til amd@amd.no – merket «mekaniker."

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse