ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

AMD Motorsykler flytter – MC-klynga på Alnabru får ny storstue

Geir Arnestad er en av bransjens old-timere og en av våre største forhandlere. AMD Motorsykler forhandler KTM og Triumph og har for ganske lenge siden vokst ut av lokalene sine på Sinsen. Nå flytter Geir og teamet hos AMD til fantastiske og store lokaler i Verkseier Furulunds vei 10 på Alnabru, og butikken skal være tilgjengelig for kundene fra 2 januar.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Det nye anlegget blir liggende mitt i MC-klynga på Alnabru, hvilket betyr at alle MC-interesserte kan få tilfredsstilt sine behov innenfor et lite geografisk område. De nye lokalene måler ca. 1800 m2 og er svært godt tilrettelagt for denne typen virksomhet. Alt er på ett plan, og det vil være god plass for salg av nye og brukte motorsykler, ettermarked, MC-utstyr og bekledning.

I underetagen vil AMD ha svært gode, tørre og tempererte fasiliteter med enkel tilkomst for vinterlagring, og det liker vel alle som skal overlate motorsykkelen sin for vinterdvale til andre!

God parkering og godt kollektivtilbud:

Den gamle butikken hadde til dels dårlige parkeringsmuligheter utenfor butikken, og dette blir mye bedre i Verksmester Furulunds vei som har parkeringsmuligheter rundt hele bygget. Skal du hente eller levere sykkel, går det buss til sentrum hvert 10 minutt, alternativt kan du bruke IKEA-bussen som også frakter folk til og fra sentrum – gratis.

Her blir det utvilsomt et flott miljø rundt butikken og MC-interessen, og her vil MC-entusiaster kunne møtes for å dyrke hobbyen sin.

Akkurat nå pågår det ombyggingsarbeider, men Geir Arnestad lover at alt skal være klart til nyåret som altså startes i Verskeier Furulunds vei 10. MC-avisa vil følge arbeidet og melde tilbake til gamle og nye kunder hos AMD Motorsykler.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse