ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Alvaro Bautista til WSBK

Alvaro Bautista har tegnet kontrakt med Ducati World Superbike Team for 2019 og dermed skjøvet Marco Melandri ut i kulden. Chaz Davies har også fornyet sin kontrakt, og dermed kan det se ut som om WSBK blir mer spennende neste år ettersom Ducati kjører første sesong med sin nye WSBK-versjon av V4 og har med seg to gode førere: Chaz Davies har vært helt oppe i toppen fra før og Bautista kommer rett fra Moto GP. Nå er ikke Kawasakiduoen Rea og Haslam de letteste å ha med å gjøre på en bane, og d

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Alvaro Bautista har tegnet kontrakt med Ducati World Superbike Team for 2019 og dermed skjøvet Marco Melandri ut i kulden. Chaz Davies har også fornyet sin kontrakt, og dermed kan det se ut som om WSBK blir mer spennende neste år ettersom Ducati kjører første sesong med sin nye WSBK-versjon av V4 og har med seg to gode førere: Chaz Davies har vært helt oppe i toppen fra før og Bautista kommer rett fra Moto GP.

Nå er ikke Kawasakiduoen Rea og Haslam de letteste å ha med å gjøre på en bane, og de må

fremdeles regnes som favoritter, men Yamaha gjør gode fremskritt med Michael van der Mark og Alex Lowes og er absolutt med i tittelkampen.

Med en ny BMW S 1000 RR, en oppgradert CBR1000RR og en sprekere Aprilia V4 i komminga, kan WSBK bli riktig så artig etter hvert som de tre fabrikken stiller med de nye syklene i WSBK. Klassen kan by på vel så mye action som MotoGP, og dessuten baserer syklene seg på maskiner som masseproduseres. Bare det burde få fans til å flokke seg til WSBK!

PS: Bildet viser Panigale V2!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse