Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Alle trafikkstasjoner midlertidig stengt

Statens vegvesen følger rådene fra helsemyndighetene og holder alle trafikkstasjonene stengt. I første omgang gjelder dette til og med 26. mars. Tekst: Anders Eidevik. Foto: Statens vegvesen (fra pressemelding). I går kom meldingen fra Statens vegvesen om at samtlige av landets trafikkstasjoner holdes stengt frem til 26. mars. Bodil Rønning Dreyer, direktør i Statens vegvesen, uttaler følgende i pressemeldingen: – Vi beklager ulempene dette medfører, men håper på forståelse for at vi må gj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Statens vegvesen følger rådene fra helsemyndighetene og holder alle trafikkstasjonene stengt. I første omgang gjelder dette til og med 26. mars.

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Statens vegvesen (fra pressemelding).

I går kom meldingen fra Statens vegvesen om at samtlige av landets trafikkstasjoner holdes stengt frem til 26. mars. Bodil Rønning Dreyer, direktør i Statens vegvesen, uttaler følgende i pressemeldingen:

– Vi beklager ulempene dette medfører, men håper på forståelse for at vi må gjøre tiltak i denne ekstreme situasjonen vi nå er i. Vi i Statens vegvesen må også være med på å ta vår del av ansvaret for å unngå ytterligere korona-smitte.

Dette rammer mange, for eksempel dem som skulle ta teoriprøve eller førerprøve, få kontrollert et kjøretøy eller få utlevert nye skilter ved bruktimport. Når trafikkstasjonene åpner igjen vil det bli satt opp nye timer så snart som mulig.

Statens vegvesen opplyser om at de vil så langt det er mulig legge til rette for hallkontroll og godkjenning av tunge kjøretøy til bruk i samfunnskritisk næringsaktivitet. Det jobbes også med å holde i gang enkelte andre tjenester.

– Vi jobber med å gi dispensasjoner der det er mulig, slik at de som ikke får gjennomført nødvendige oppdateringer som følge av korona-situasjonen ikke skal oppleve unødvendige ulemper, sier Dreyer.

I tillegg er de digitale kjøretøytjenestene til Statens vegvesen utilgjengelige denne helgen, frem til mandag 16. mars kl. 07.00. Inntil videre er det altså ikke mulig å sende inn salgsmelding, betale omregistreringsavgift eller omregistrere kjøretøy på vegvesen.no.

MC-avisa håper at det vil være mulig for Statens vegvesen å åpne trafikkstasjonene igjen så snart som mulig, slik at vordene MC-førere, bruktimportører og andre får benytte seg av trafikkstasjonenes tjenester igjen. Men som alltid: Liv og helse er viktig!

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse