ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Airhawk liker reinsdyr!

Airhawk sitteputer har hjulpet på mang en sår bakpart og med god grunn: Konseptet med å la koplede luftputer samarbeide og forme seg etter baken (slik et mc-sete burde gjøre, men svært sjeldent er i stand til) gjør at en tur kan forvandles fra en lidelse til noe man husker med glede. Men – som alle gode ting har Airhawk også en ulempe: Puten blir tykkest der hvor trykket er minst og - i tillegg til sidene – er det mellom benene. Nå er det en ting å ha baken behagelig støttet av Airhawk men gle

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Airhawk sitteputer har hjulpet på mang en sår bakpart og med god grunn: Konseptet med å la koplede luftputer samarbeide og forme seg etter baken (slik et mc-sete burde gjøre, men svært sjeldent er i stand til) gjør at en tur kan forvandles fra en lidelse til noe man husker med glede.

Men – som alle gode ting har Airhawk også en ulempe: Puten blir tykkest der hvor trykket er minst og - i tillegg til sidene – er det mellom benene. Nå er det en ting å ha baken behagelig støttet av Airhawk men gleden av å ha den tytende opp mellom benene er heller tvilsom. Men – fortvil ikke – det finnes råd for alt.

I dette tilfelle er det noe så enkelt som et sitteunderlag av reinsdyrskinn. Det er stivt nok til å dempe Airhawk-boblenes utferdstrang og gjør sitteopplevelsen til noe langt mer behagelig. Så får det heller være at de fleste av dem røyter og at tekstildressen blir prydet av korte strie hår i baken – noe som nok kan vekke undring hos de uinnvidde.

Sitteunderlag av reinsdyrskinn får du i sportsforretningen, hos Same-Jakki på Haukeligrend eller hos andre leverandører det faller naturlig å spørre.

Om vi bruker dem? Oh yes – komfortbehovet er sterkere enn forfengeligheten og litt reinsdyrpels i baken skjemmer ingen.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse