ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

AGM Week hos Alf Graarud Motor – nå kan du prøvekjøre drømmesykkelen din!

Pressemelding fra Alf Graarud Motor: 3.–8. mai er det AGM Week hos Alf Graarud Motor og ekstra mange demosykler er tilgjengelig for prøvekjøring. Hele 18 modeller av årets nyheter fra Yamaha, Honda, Triumph og Kawasaki er tilgjengelig. Grunnet smittesituasjonen må man registrere seg og bestille time i forkant dersom man ønsker å prøvekjøre, det er i år ikke anledning til å møte opp og prøvekjøre uten time.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding fra Alf Graarud Motor:

3.–8. mai er det AGM Week hos Alf Graarud Motor og ekstra mange demosykler er tilgjengelig for prøvekjøring. Hele 18 modeller av årets nyheter fra Yamaha, Honda, Triumph og Kawasaki er tilgjengelig. Grunnet smittesituasjonen må man registrere seg og bestille time i forkant dersom man ønsker å prøvekjøre, det er i år ikke anledning til å møte opp og prøvekjøre uten time. Time booker man på internett, se ledige timer og bestill time her: https://bit.ly/3vokx4A

Prøvekjøringen finner sted ved butikken i Sarpsborg, og i området rundt finner du både fine svingete veier, motorvei (E6) og mulighet for bykjøring. Man disponerer motorsykkelen i 30 minutter.

Følgende modeller er tilgjengelig for prøvekjøring:

· Yamaha MT-07

· Yamaha Tracer 7

· Yamaha Tracer 9

· Yamaha Ténéré 700

· Yamaha XRS 700

· Yamaha NMax 125

· Kawasaki Z125

· Kawasaki Z650

· Kawasaki Versys 1000

· Kawasaki ZH2 (NB: aldersgrense 30 år)

· Triumph Tiger Rally 900

· Triumph Rocket 3 GT

· Triumph Trident 660

· Honda Africa Twin Adventure Sports DCT

· Honda CB650R

· Honda CB500F

· Honda CB125R

· Honda NC750X DCT

Under AGM Week har vi tradisjonelt en rekke gode tilbud hos oss, i år vil alle tilbud også være tilgjengelig gjennom nettbutikken www.agmshop.no slik at man ikke må oppsøke butikken for å kunne benytte seg av tilbudene. Gjennom nettbutikken tilbyr vi også gratis frakt på ordre over 1500 kroner, det er gratis bytte av størrelser og 60 dagers åpent kjøp. Vi leverer også helt hjem på døra dersom man ønsker det.

Vi har en stor butikk med god plass, men ved ekstra stor pågang vil vi måtte begrense antall samtidige kunder i butikken. Hos Alf Graarud Motor bruker alle ansatte nå munnbind, og vi ber om at alle som besøker oss gjør det samme. Munnbind er tilgjengelig dersom man ikke har med eget.

Alf Graarud Motor:

Haugeveien 8, 1738 Borgenhaugen

Tel. 69137171

E-post: info@agmshop.no

Åpningstid:

Mandag, onsdag og fredag: 10.00 - 16.30

Tirsdag og torsdag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 13.00 (åpent til 14.00 lørdag 8. mai).

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse