Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Adventuredays for jenter

Klar til foredrag.

Motorsykkel er i vinden, og andel kvinner som tar del av dette eventyret øker. Slikt går ikke forhandlerne forbi. Det arrangeres aktivitetsdager av ulik karakter, og stadig flere forhandlere har spesielle dager hvor kvinners behov står i fokus.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Av: Kirsti Holden.

Motorsykkelsesongen 2022 har startet for de mest ivrige, mens andre lider fortsatt av PMS («Parkert Motorsykkel Syndrom»). Alf Graarud Motor i Sarpsborg hadde en temadag, Adventuredays for jenter, lørdag 5.februar med foredrag av Doreen Lampe. Doreen er en uredd kvinne med jobbaktiviteter på snøscooter og ellers glede med motorsykkel.

Fra utstyrsavdelingen.

De frammøtte fikk et interessant, energisk, muntert og svært nyttig foredrag. Doreen brukte sine 90 minutter meget bra med inspirerende bilder, klare råd, billedlig framstilling, humoristiske anekdoter om knall og fall samt praktisk visingen med en Triumph Tiger 900 som hjelpemiddel. Ved å bruke praktisk visning av ulike kjørestillinger forklarte hun det ord vanskelig kan forklare.

Mange flotte sykler å beundre.

Graarud stilte med mange ansatte, leskende drikke, sjokolade for å beholde energinivået samt litt frukt. Utstyrsansvarlige Saga viste det som forhandleren har av valgmuligheter innen sine utstyrsmerker. Deltakerne hadde en stund fra foredragets slutt før butikkens stengetid. Flere valgte å benytte seg av de nyervervede kunnskapene til en handel.

Saga viser MC-tøy.

Hele seanse ble streamet og finnes på Facebooksiden til Alf Graarud Motor.

Utfordringene med utstyr for kvinner kommer MC-avise tilbake til med en større artikkel.

Fristende med offroad-støvler.

Gode lyttere.

Justering av styret er viktig.

Annonse
Annonse