ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

#9-20 av Norges ledende MC-magasin er i salg nå!

Ingen grunn til mismot, et nytt nummer av MC-avisa er å finne i bladhyllene nå! Og som vanlig er det fullproppet med spennende motorsykkelstoff. Vi nevner i fl

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Ingen grunn til mismot, et nytt nummer av MC-avisa er å finne i bladhyllene nå! Og som vanlig er det fullproppet med spennende motorsykkelstoff. Vi nevner i fleng ...

Tekst: Oddbjørn Myklebust. Foto fra artikler i MCA #9-2020.

Ole-Andreas Isdahl har svingt seg med KTMs hotteste nyhet for 2020, 890 Duke R. KTM har vind i seilene og leverer nok en spennende modell, som i følge Ole-Andreas er en ypperlig dansepartner i sving.

BWM ligger som nummer to på salgsstattestikken her til lands – dette er populære sykler. Jon Asgeir Lystad har tilbrakt en dag sammen med en av årets nyheter F 900 R. I perfekt solskinn ble dette en meget trivelig bekjentskap. Det er mange gode grunner for at BMW ligger høyt på salgstoppen...

Peter O. Carlsson og Anders Eidevik ville teste nykommere til det norske markedet, og valget falt på Royal Enfield Interceptor 650 og Voge 500DS. Dette er to helt forskjellige modeller og har nærmest kun til felles at de har to hjul og motor. Men fine dager i salen ble det.

Vår ekspert på lett MC, Jon Asgeir Lystad, har prøvd seg på Aprilias Tuono 125. Headingen lyder «Den vil kjøres» noe som vel må bety at den ikke er redd for fart.

Honda X-ADV er noe for seg selv. Det er en motorsykkel som utseendemessig mer minner om en scooter. Jarl Hole benyttet en vakker sommerdag til å bli bedre kjent med kvalitetene som bor i denne tojhjulingen. Og Jarl ble imponert.

Møt Harald Falk som fikk snudd livet på hodet da siste runde på Nürburgring ikke gikk som planlagt. Dette er en sterk historie som forteller oss noe om hvordan det er å ta den tøffe kampen med å komme seg tilbake til livet. Kona til Harald, Elisabeth Farkos, har laget en artikkel om hvordan dette har fortonet seg. Artikkelen ble for lang til å brukes i MC-avisa, men den kan leses i sin helhet her: Klikk for å gå til artikkelen. Artikkelen du finner i bladet er skrevet av vår mann Kyrre Hagen.

MC-avisas tidligere redaktør Victor Øvregaard liker å reise på tur. I dette nummeret har han artikkelen «Fra hei til hav», en Vestlandstur i mye forskjellig og spennende natur.

Har du hørt om Henning H. Dyrkolbotn? Henning er MC-kunstner og bygger motorsykler med spesielle vrier, løsninger og ikke minst uttrykk. Han har stilt ut syklene sine i flere verdensdeler, og er en spennende kar med mye på hjertet.

Caroline Olsen er mest kjent for sine meritter på Road Racing-banen. Nå har hun blitt MC-selger hos Speed Motorcenter i Sandefjord. Tore Huseby har tatt en prat med fartsdronningen.

Ole-Andreas Isdahl ble bedt med på kjøre- og opplevelsesweekend på Gol satt i scene av selveste Pål Anders Ullevålseter. Slikt kan ikke Ole-Andreas si nei til. Det ble en festlig helg i finvær med mange store tohjuls-opplevelser.

Dette er bare noen av sakene i nummer 9, så da er det bare å si; KJØR OG KJØP! ELLER, er du av den mer bedagelige sorten? Bli abonnent og få bladet rett hjem i postkassa. God lesning!

Er du ikke abonnent, bør du bli det, det lønner seg og i tillegg får du herligheten helt hjem. Du kan også kjøpe den i kiosk. Prisen for helårsabonnent (10 nummer) er kun 599,-

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse