Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

#8-20 av Norges ledende MC-magasin er i salg nå!

Da er årets sommerutgave av MC-avisa (nr. 8-20) endelig kommet! Også denne gangen har vi noe for enhver MC-interessert. Dette er noe av det vi byr på

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Da er årets sommerutgave av MC-avisa (nr. 8-20) endelig kommet! Også denne gangen har vi noe for enhver MC-interessert. Dette er noe av det vi byr på.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Foto fra artikler i MCA #8-2020.

Vi har kjørt nyheten Ducati Panigale V4 S. – Dette er en av de heftigste serieproduserte motorsyklene som har kommet til det Norske gatemarkedet, og sykkelen overgår uten tvil det vi kan presentere som førere, uttaler testfører Ole-Andreas Isdahl. Han sier også: – Kryp sammen, finn balansen, fest blikket og vær bestemt, da oppstår magien.

Rolf Marthinsen har kjørt nyheten Kawasaki Z H2 og mener at sykkelen har temperament som et rovdyr, samt at den er leken og byr på en god porsjon underholdning hvis du forer den med krappe svinger. Marthinsen sier også: – Z H2 er en spennende, leken og har en svært potent motor.

Redaktør Oddbjørn Myklebust har testet nyheten Indian FTR 1200 Rally. Testen begynner med: – V-twin, 120 Nm og 120 hestekrefter i en sykkel som veier 230 kg. Speedometernåla fyker oppover i rakettfart, akselerasjonen er enorm. Før en vet ordet av det peker nåla altfor høyt. Og der, der fremme står Politiet og vinker inn biler, og der vinker han inn meg også... Hvordan skal dette gå?? Slik var status etter 38 kilometer på FTR 1200 Rally.

Anders Eidevik har testet Honda NC750X DCT, og det viste seg at den populære pendlermaskinen hadde mange strenger å spille på. Anders avslutter testen med: – Men alt har sin ende, og plutselig står jeg der hos Kellox og må vinke farvel til NC-en, en sykkel som har sjarmert meg med sin enkelthet, komfort og allsidighet.

Vi minnes en av MC-Norges "Grand Old Men", Waldemar Christensen (1942–2020), som dessverre døde i juni.

Ole-Andreas presenter nyheten fra Straand Hotel i Vrådal: HUB-Riding.

Isdahl har også en artikkel om Tommy Steine, som sammen med Terje Bredal skal være konferansier på Touringtreffet i Beitostølen i september.

Vi har fokus på Norge – vårt nærmeste touringland – og Tore Huseby varter opp med en nydelig artikkel fra Vestlandet. Med sin fantastiske penn og nydelige bilder skildrer Tore en MC-tur sammen med gode venner.

Vi har også artikkel fra Touring Sør-Amerika av Fredrik Jansen Gyland med noen helt fantstiske bilder.

Peter O. Carlsson var på Rudskogen da WIMA Norway i samarbeid med Terje Solbakken Trafikskole samlet 50 damer til banekjøring. Dette var ifølge arrangøren den største samlingen av kvinnelige førere på Rudskogen noensinne!

Dette er bare en liten smakebik om hva du finner i MC-avisa nr. 8-2020. Selvsagt er det også bransjestoff, produktnyheter, produkttester, intervjuer og mye mer!

Er du ikke abonnent, bør du bli det, det lønner seg og i tillegg får du herligheten helt hjem. Du kan også kjøpe den i kiosk. Prisen for helårsabonnent (10 nummer) er kun 599,-

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Annonse
Annonse