ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

750 adventurescooter fra Honda?

Hondas modellrekke de senere år har båret sterkt preg av et ønske omn å forsøke å ri to hester samtidig – selv kaller de det cross-over. I praksis betyr det at de bygger maskiner som skal tiltrekke seg kjøpere fra to forskjellige segment. Om de har lykkes med strategien får vær opp til andre å vurdere, men de gir seg i hvert fall ikke! Nå har den japanske giganten nettopp sluppet en teaservideo som antyder at en adventurescooter, basert på konseptmaskinen "City Adventure Concept" (se bildet), so

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hondas modellrekke de senere år har båret sterkt preg av et ønske omn å forsøke å ri to hester samtidig – selv kaller de det cross-over. I praksis betyr det at de bygger maskiner som skal tiltrekke seg kjøpere fra to forskjellige segment. Om de har lykkes med strategien får vær opp til andre å vurdere, men de gir seg i hvert fall ikke!

Nå har den japanske giganten nettopp sluppet en teaservideo som antyder at en adventurescooter, basert på konseptmaskinen "City Adventure Concept" (se bildet), som ble vist på EICMA i fjor høst, er på trappene. Basis for modellen antas å være Hondas 750 parallelltwin motor/chassis konsept som allerede brukes i flere modeller – eksempelvis NC750X.

Det finnes helt sikkert urbane, moteriktige mennesker som ønsker å skaffe seg en aldri så liten anelse Indiana Jones image, men at det finnes folk på landsbygda som kunne tenke seg å ta en slik sak ut på skikkelig adventure terreng så det gjenstår å se.

Selv undres vi på hvorfor en byboer skulle ønske å gi avkall på værbeskyttelse, bagasjerom og andre fordeler en tradisjonell urban mobilitetspakke unektelig har.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse