ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

3 dager igjen til Norges heftigste motorshow!

Fra pressemelding: "Mye nytt på årets Oslo Motor Show. Motorsykler som kjører opp og ned loddrette vegger, biler med prislapper rundt 30 millioner kroner, underholdende racefighter og Petter Solberg-show i kjøregården. Hold av helgen 23.-25. oktober. "Jeg lover å gi alt og enda litt til", sier Petter Solberg. Se han kjøre rally i "bakgården" lørdag, presenteres av Teng Tools. Drivstoff til en verdi av 25.000 kroner Shell V-Power Nitro+ deler i samarbeid med Oslo Motor Show ut drivstoff til e

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fra pressemelding:

"Mye nytt på årets Oslo Motor Show. Motorsykler som kjører opp og ned loddrette vegger, biler med prislapper rundt 30 millioner kroner, underholdende racefighter og Petter Solberg-show i kjøregården. Hold av helgen 23.-25. oktober.

"Jeg lover å gi alt og enda litt til", sier Petter Solberg. Se han kjøre rally i "bakgården" lørdag, presenteres av Teng Tools.

Drivstoff til en verdi av 25.000 kroner

Shell V-Power Nitro+ deler i samarbeid med Oslo Motor Show ut drivstoff til en verdi av 25.000 kroner.

Vi trekker 5 heldige vinnere av drivstoff til en verdi av 5 000 kroner hver! Alt du behøver å gjøre er å ta med en kvittering for et kjøp av Shell V-Power Nitro+ bensin eller diesel, påføre ditt navn+telefonnummer og levere den på Shell V-Power Nitro+ standen med SuperCars på Oslo Motor Show. Vinnerne trekkes etter arrangementet. Husk å svinge innom en Shell stasjon på veien til messa 23.-25. oktober!"

Alt du trenger å vite om Oslo Motor Show finner du her.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse