Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

2023 Indian Riders Fest forventes å bli verdens største samling for Indian-entusiaster

Indian Motorcycle har annonsert sin offisielle støtte til Indian Riders Fest (IRF) 2023. Det forventes at denne samlingen av Indian-entusiaster blir den største noensinne, etter det imponerende oppmøtet på fjorårets arrangement. Festivalen holdes i České Budějovice (Budweis), Tsjekkia, og vil bli sentrert rundt en stor event-landsby lokalisert ved byens messeområde. Programmet er mangfoldig med arrangementer fra 9. til 11. juni 2023.

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2023 kl 13:34

Hva: Indian Riders Fest
Hvor: České Budějovice (Budweis), Tsjekkia
Når: 9. - 11. juni 2023
Påmelding på nettsiden: https://www.indianridersfest.eu/

IRF ble til da arrangøren Jean-Marie Guyon ønsket å samle Indian-førere fra Europa, og resten av verden, til Budweis, uavhengig av språk og kulturell bakgrunn. Samles for å dele sin lidenskap for det ikoniske Indian-merket og oppleve en utrolig helg sammen. Forventningene er høye til at 2023 kan sette nye rekorder etter at IRF 2022 ble besøkt av mer enn 2500 motorsykler. Hovedparaden inneholdt ca. 1200 Indian motorsykler.

"IRF 2023 vil i år inkludere alt som har gjort tidligere arrangement så vellykket, og begynner med frihet og vennskap. Indian Riders Festival er utvilsomt en internasjonal begivenhet, med deltakere fra over 37 nasjoner. Organisasjonsteamet er begeistret for nok en gang å ønske Indian Motorcycle velkommen som hovedpartner,” sier Jean-Marie Guyon.

«Våre Indian Motorcycle Riders-grupper over hele Europa har virkelig tatt av de senere årene. Ønsket om spesielle destinasjonsarrangementer er tydelig fra den enorme suksessen rundt IRF 2022. Interessen for festivalen har bare fortsatt å vokse, og jeg føler meg sikker på at 2023-arrangementet vil bli den største samlingen av Indian-eiere verden over. Vi er glade for å fortsette og utvide støtten til IRF, og jeg ser virkelig frem til å være til stede i juni, sier Grant Bester, Vice President International for Indian Motorcycle.

Foto: František Holub

Foto: František Holub

Bare en kort spasertur fra sentrum vil event-landsbyen ønske besøkende velkommen til et stort Indian-område. Som start på helgens arrangementer blir det en stor livekonsert etterfulgt av afterparty med DJ fredag kveld.

Foto: Otta Seemann

Foto: Otta Seemann

På festområdet blir det klesbutikk hvor man kan kjøpe og se autentiske Indian-kolleksjoner. Indian Motorcycle Roadshow-traileren tilbyr prøvekjøring av de nyeste modellene, og en offisiell Indian-forhandler gir muligheter for full service og vedlikehold. Festivaldeltakerne tilbys også massevis av underholdning og shoppingmuligheter fra mer enn 100 utstillere og stands. Man får også muligheten til å vinne en Custom Indian Challenger i den store premieutlodningen.

I tillegg til flere livekonserter gjennom helgen, vil kreative talenter presenteres i Custom Indian Motorcycle Show, nostalgi og arv blir det på Vintage motorsykkelutstilling, mens The Lucky Daredevils trosser tyngdekraften i den berømte Wall of Death. Martin Krátky utfører stunts på sin Indian FTR og ekstremkjøring som begeistrer i de heftige rodeo-showene.

Foto: Honza Altner

Foto: Honza Altner

Lørdagsparaden har blitt et kjent høydepunkt på festivalen og har vokst fra 465 Indian motorsykler i 2019 til 1200 i fjor. Nå forbereder arrangørene en ny 25 km-rute på veier som blir stengt spesielt for kortesjen i påvente av å få over 2000 Indian på rekke og rad. Denne paraden vil også sette søkelyset på kvinnelige motorsyklister med Ladies First-gruppen som leder paraden etter suksessen fra i fjor.

Foto: František Holub

Foto: František Holub

Etter en tur gjennom det vakre Böhmen-området, vil paraden avsluttes i hjertet av byen på Přemysl Otakar II-plassen. Her blir det en spektakulær fotomulighet når de forskjellige Indian MC-gruppene legger flaggene sine i sentrum av det historiske torget omgitt av motorsykler.

For de som ønsker å delta på festivalen, men ikke kan kjøre til arrangementet, er det muligheten til å leie en Indian på stedet over en fire til seks dagers periode gjennom den offisielle utleiepartneren, ZM-Moto.

Utleie vil være tilgjengelig på stedet fra tirsdag 6. juni. Utvalg består av 17 Indian motorsykler på tvers av modellseriene Scout, FTR, Chief, Chieftain og Springfield.

Prisene starter på 184 € per dag basert på seks dagers leie av en Indian Scout.

For mer informasjon, vilkår og betingelser og bestillinger, vennligst besøk IRF e-Shop (https://eshop.indianridersfest.eu/imrental/).

Indian Riders Fest har blitt et viktig arrangement for europeiske motorsyklister, og alle ønskes velkommen uansett motorsykkelmerke. Men husk, billettene selger raskt. Interesserte bør ta turen til festivalens nettside for å sikre seg billetter til en flott sommerhelg med likesinnede.

Indian Riders Fest 2023 Teaser-video: https://youtu.be/Wbns8r218gM

Indian Riders Fest nettsted: https://www.indianridersfest.eu/

Indian Riders Fest e-Shop for Indian motorsykkelutleie: https://eshop.indianridersfest.eu/imrental/

Annonse
Annonse