Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

2022-nyhetene: Harley-Davidson Sportster S

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om den oppdaterte Harley-Davidson Sportster S. Sportstermodellen kom i 1957 og har helt siden da vært en volumselger for Harley-Davidson. I 2021 fikk vi en helt ny utgave av Sportstern som avløser den «gamle» med evolution motor. Den nye Sportster S kommer med den nye Revolution Max motoren som også står i Pan-America.

Publisert:

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om den oppdaterte Harley-Davidson Sportster S.

Sportstermodellen kom i 1957 og har helt siden da vært en volumselger for Harley-Davidson. I 2021 fikk vi en helt ny utgave av Sportstern som avløser den «gamle» med evolution motor. Den nye Sportster S kommer med den nye Revolution Max motoren som også står i Pan-America. Men denne er tunet for cruising, med mer fokus på dreiemoment i lavt turtall. Ny ramme og helt nytt chassis har det blitt.

Den nye Sportster S fremstår lav og bøllete, men er samtidig svært moderne utstyrt med motormappinger, antispinn og TFT-instrumentering formet som et tradisjonelt speedometer. En skikkelig powercruiser som bringer tilbake sport i Sportsteren.

FAKTA:

Motor/gir:

2 syl

1252 cc

6 gir

Ytelse:

121 hk

125 Nm

Sittehøyde:

753 mm

Vekt:

228 kg

Pris fra:

254.900,-

Med forbehold om endringer og feil. Se www.mcavisa.no/prisliste for vår siste oppdaterte prisliste.

Annonse
Annonse