ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

2022-nyhetene: Yamaha XSR900

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om den oppdaterte Yamaha XSR900. XSR900 henter inspirasjon fra Yamahas 70-talls racere med sine myke linjer og kanskje en anelse custompreg, iblandet referanser til Yamahas legendariske Deltabox-sportssykler fra 80-tallet. Nå har den fått den nye MT-09-motoren som kom i fjor, noe som gir en betydelig økning i ytelsene. Motoren kjør

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om den oppdaterte Yamaha XSR900.

XSR900 henter inspirasjon fra Yamahas 70-talls racere med sine myke linjer og kanskje en anelse custompreg, iblandet referanser til Yamahas legendariske Deltabox-sportssykler fra 80-tallet. Nå har den fått den nye MT-09-motoren som kom i fjor, noe som gir en betydelig økning i ytelsene. Motoren kjører kraften ut til bakhjulet via slipperkløtsj med servofunksjon, sekstrinns lettsjaltet girkasse og kjede, og kvikkskifter opp/ned er standard. Yamaha har satt på 17 tommer dekk foran og bak, og eksosanlegget er plassert midt under sykkelen og bidrar til massesentralisering. Setehøyden er redusert med 15 mm, og ergonomien gir en fleksibel, avslappet og lett bakoverlent kjørestilling. Bremsesystemet leveres av Brembo, dempingen er justerbar og full LED-belysning er på plass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse