ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

2022-nyhetene: Suzuki GSX-S1000GT

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om 2022-nyheten Suzuki GSX-S1000GT. Suzuki kaller klassen Grand Touring. Med denne sykkelen prøver Suzuki å kombinere komfortabel touring med sportslige kvaliteter og hverdagskjøring. Denne skiller seg fra andre tursykler ved å være bygget mer som en sportssykkel.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I MC-avisa nr. 1-22/Norsk MC-katalog 2022 beskrives de nyhetene og oppdateringene for 2022-sesongen som var offentliggjort innen bladet gikk i trykken. Her er teksten om 2022-nyheten Suzuki GSX-S1000GT.

Suzuki kaller klassen Grand Touring. Med denne sykkelen prøver Suzuki å kombinere komfortabel touring med sportslige kvaliteter og hverdagskjøring. Denne skiller seg fra andre tursykler ved å være bygget mer som en sportssykkel. Den er lavere og har mye av utseende fra en R-sykkel, bare mer forfinet. Suzuki har jobbet utallige runder i vindtunellen, og har gjort en fin jobb med nye GSX-S1000GT, som har moderne og fine linjer. Sykkelen skal være en lettkjørt, sportslig og høyteknologisk tursykkel, brukelig til nesten alt.

Mye av sykkelen er hentet fra produsentens andre modeller, men omarbeidet for å passe en sykkel for dette formålet. Sammenlignet med de andre GSX-modellene, har den høyere styre som også sitter nærmere kroppen. Setet er nytt, og det er lengre avstand mellom setet og fothvilerne. Til sammen gir dette en mer oppreist og behagelig kjørestilling, som gjør at du kan sitte lenge i salen.

Motoren er fra GSX-R1000, men nå er den tunet og modifisert for rask landeveiskjøring. Kreftene i nedre deler av effektregisteret og dreiemomentet er prioritert. Modellen er utstyrt med Suzukis Intelligent Ride System (SIRS), som inkluderer Suzuki Drive Mode Selector (SDMS), Traction Control, Ride by Wire Electronic Throttle, Bi-directional Quick Shift, Suzuki Easy Start og Low RPM Assist systems. Du kan tilpasse GSX-S1000GT til din personlige kjørestil. Systemet gir deg blant annet muligheten til å velge ulike forhåndsprogrammerte kjøremoduser.

Den har en 6,5 tommers farge-TFT LCD-skjerm. Denne har egne profiler for ulike lysforhold. Smarttelefon-tilkoblingen gir deg tilgang til en rekke apper og funksjoner som skal gjøre turen mer effektiv og underholdene. Her er det bare å installere SUZUKI mySPIN-appen, som er gratis, og koble sammen smarttelefonen med sykkelen. Da viser skjermen kontakter, kalender, musikk og for eksempel kart-apper. Suzuki har laget en hel rekke originalt tilbehør til nye GSX-S1000GT. Her finner du 36 ulike alternativer – fra kofferter til større vindskjerm.

Med forbehold om endringer og feil. Se www.mcavisa.no/prisliste for vår siste oppdaterte prisliste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse