ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-nyheter 2018: Indian

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt. Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil. Indian Scout B

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt.

Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil.

Indian Scout Bobber

Selvfølgelig måtte Indian komme med en Bobber, i og med at disse har vært svært populære på cruisermarkedet de senere årene. Det er stor enighet om at Indian har vært heldige med designet, den ser både rå og bøllete ut. For å oppnå stilen, har de senket sykkelen både foran og bak. Bak er Bobberen sluppet ned en tomme, og i framgaffelen sørger nå Cartridge dempere for en god kjøreopplevelse. Skjermene har fått en omgang med vinkelsliperen og fremstår kortere. Fotpinnene er trukket 1,5 tommer bakover, det resulterer i en mer oppreist sittestilling. De grovmønstrede dekkene er også med på å understreke Bobberens rufsete image. Motoren leverer langt mer enn det som trengs for å ha det gøy på en cruiser. I tillegg gjør kjøreegenskapene dette til en svært anvendelig sykkel. Veil. pris fra kr. 207.659,-.

Indian Springfield Dark Horse

Harley-Davidson har gjort stor suksess med sine Dark Custom-modeller. Indian har sin versjon, og den har fått tilnavnet Dark Horse. Her snakker vi sort matt og bøllete image. Springfield Dark Horse er siste skuddet på stammen. Den kommer med harde sidevesker og vindskjerm med hurtigfester, slik at de kan fjernes på under minuttet. Da står man igjen med en Chief Dark Horse, men med åpen framskjerm og den heftige 19-tommers felgen. Fleksibiliteten til denne modellen vil nok falle i smak blant mange. Ønsker en å øke ”badass”-imaget ytterligere, er det bare å sette på et apehanger-styre – selvfølgelig i sort matt. Indian har det allerede liggende klart. Tross sitt barske ytre, byr Springfield Dark Horse på gode kjøreegenskaper. Gaffelvinkel er strammet inn for å gi optimal styregeometri. Veil. pris fra kr. 378.8730,-.

Indian Roadmaster Elite

Amerikanerne har alltid en tendens til å trekke alt litt lenger. Denne spradebassen blir laget i et begrenset antall og byr på det ypperste av finish, kjøreglede og komfort. Lakkeringsjobben er gjort for hånd, og erfarne lakkerere bruker 30 timer på denne jobben. For å toppe av det hele er logoene på tanken og knekåpene laget av 23.karats bladgull. I tillegg har Indian valgt fra øverste hylle i delekatalogen for å pryde denne tohjulingen til det maksimale. Alt er lagt til rette for ekstrem kjørekomfort med elektrisk justerbar vindskjerm, Ride Command kjørecomputer, ekstra høytalere med effekt på 300W og varme i sal og håndtak. Thunder stroke-motoren på 1811 cc gir kreftene som trengs. Ønsker du deg en Roadmaster Elite, må du snarlig ta kontakt med din Indian-forhandler. Etter sigende kommer det kun to til Norge. Veil. pris kr. 492.000,-

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse