ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-nyheter 2018: Husqvarna

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt. Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil. Husqvarna TE

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt.

Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil.

Husqvarna TE250i / TE300i

Disse modellene representerer noe nytt og epokegjørende innen totaktsteknologi. For å møte utslippskravene i Euro4, har Husqvarna (les: KTM, som lager motorene) tatt frem et elektronisk innsprøytingssystem kombinert med pumpemating av olje. Dette nye systemet sørger for at motorene får akkurat den mengde drivstoff og olje som trenges. Chassiset er det samme fremragende som før. Det bygger på mange års erfaring og er effektivt nok til at det er føreren som er begrensningen – ikke maskinen. Clutchen har solfjær, integrert dempesystem og hydraulisk betjening. Girkassen har seks gir. Motoren startes med kick eller elstart. Hjulene har sortelokserte DID felger og superlette Brembo bremser. Foran sitter en 48 mm WP 4CS gaffel med lang vandring. Tanken er i polyetylen og er gjennomsiktig. Veil . pris fra kr. 94.215,-.

Husqvarna Vitpilen 701

Vitpilen 701 er designmessig dristig, ukonvensjonell og kreativ. Dette uvanlige designet ble først vist som konsept for to år siden. Sykkelen er tradisjonell når det gjelder motor og chassis, men det futuristiske designet gjør at Vitpilen 701 virkelig skiller seg ut fra mengden. Motoren på 692,7 cc kommer fra KTMs 690 Supermoto. Den yter 75 hk og 72 Nm. Gassen styres av RBW, og bremsene har sjaltbar ABS. Instrumentpanelet består av en enkel rund klokke med digitalt display. Hovedlys, baklys og blinklys er alle LED, og hovedlykten har separat LED-kjørelys. Rammen er en fagverkskonstruksjon i krom-molybden stålrør med WP teleskopgaffel foran og WP monodemper bak. Framgaffelen har justerbar demping. Hjulene er lette og støpt i aluminium. Veil. pris kr. 122.500,-.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse