ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

2018-nyheter: Suzuki

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt. Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil. Suzuki SV650

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå er MC-sesongen 2018 i full gang i store deler av Norge. I denne artikkelserien presenterer vi årets nyheter fra de ulike MC-produsentene. Vi har valgt å ta for oss nyhetene for tung MC i alfabetisk rekkefølge (etter produsentenes navn). Noen av modellene var blant nyhetene i 2017, men hovedleveringen kom ikke før i år, så vi har tatt dem med i årets nyhetsoversikt.

Tekstene er hentet fra MC-avisa 1-18/Norsk MC-katalog 2018. Alle priser er NOK og eks. lev.omk. Forbehold om feil.

Suzuki SV650X

Når café racere er trenden og man har et så fint utgangspunkt som SV650, er det ganske naturlig å lage en SV650X. Denne sykkelen er ikke ny i ordets egentlige forstand – den er for det aller meste lik SV650. Men den har likevel en del ting som gjør at den skiller seg klart fra modellbroren. Blant finessene kan Easy Start System nevnes: Hvis du setter i gang med for lavt turtall, vil elektronikken automatisk gi litt mer gass slik at ikke motoren stopper. SV650X har fått clip-on styre og justerbart forspenn i framgaffel. Setet har lekre, tverrgående ribber, og en elegant liten styrekåpe rammer inn lykten. Lakkeringen er ganske så fin, to farger med pinstripes i skillet. SV650X har også en mer sportslig ergonomi som gjør den særdeles lett å kjøre. Veil. pris kr. 99.900,-.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse