ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

2. plass i Norgescup

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga: – Jeg er godt fornøyd med løpet, i hvert fall til å være syk, sier Sondre ”Gekko” Haga, som endte på en 2. plass med spysyken. Nå er unggutten klar for VM i Japan. Tekst: Mathilde Oseberg Forrige helg var det Norgescup som stod på planen for Sondre ”Gekko” Haga. Med en tredjeplass på lørdagen og en andreplass på søndagen er trialtalentet godt fornøyd med helgens resultater, til tross for sykdommen som rammet han. – Jeg lå inne med spysyken på fredagen, så jeg

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga:

– Jeg er godt fornøyd med løpet, i hvert fall til å være syk, sier Sondre ”Gekko” Haga, som endte på en 2. plass med spysyken. Nå er unggutten klar for VM i Japan.

Tekst: Mathilde Oseberg

Forrige helg var det Norgescup som stod på planen for Sondre ”Gekko” Haga. Med en tredjeplass på lørdagen og en andreplass på søndagen er trialtalentet godt fornøyd med helgens resultater, til tross for sykdommen som rammet han.

– Jeg lå inne med spysyken på fredagen, så jeg har egentlig vært syk hele helgen, men jeg klarte å bite tennene sammen og få en tredje- og andreplass. Veldig nærme gull og sølv forsåvidt, så jeg er godt fornøyd med det. De to som kom foran meg har jo alltid vært i toppen, så nå var det endelig en ny som klarte å skille dem, sier ”Gekko” Haga.

Kjemper om gullet

– Det begynte veldig dårlig, så kom det seg litt etterhvert, sier ”Gekko” Haga, som forteller at han var ganske ødelagt etterpå.

– Jeg er godt fornøyd med løpet, i hvert fall til å være syk. Nå er det helt tett i toppen, ettersom alle har fått varierende plasseringer. Jeg er med i å kjempe om gullet, så det er bra, sier ”Gekko”.

Mandag, like etter Norgescupen, dro trialtalentet til Japan for å kjøre VM runder kommende lørdag og søndag.

­– Det blir jo helt nytt alt sammen egentlig, med både innendørs depo og alt blir helt annerledes. Så det blir veldig kult, sier en spent ”Gekko” Haga.

Godt forberedt

Med 7 timer i tidsforskjell mellom Japan og Norge, er det ikke alltid lett å komme inn i rutinene før reisen. Likevel føler unggutten seg mer enn klar for Japan.

– Jeg har prøvd å lagt meg litt tidligere i forhold til døgnrytmen og sånn, men det har blitt for travelt nå når jeg har vært syk. Med pakking og reising i tillegg, har jeg ikke hatt tid til så veldig mye. Det har vært veldig travelt, men jeg føler meg godt forberedt og har mye selvtillit fra Norgescupen, sier ”Gekko” Haga.

Med å konkurrere med Haga i Japan er Håkon Pedersen og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse